Beschikbaarheid:
Niet op voorraad

€129,00 €99,95

Incl. btw
De D2000 is een high-end dashcam die bekend staat om zijn uitmuntende beeldkwaliteit. Uitgerust met Full HD opnamecapaciteit, night vision en een wijdhoeklens van liefst 148 graden zal deze dashcam in alle omstandigheden hoogwaardige beelden leveren.

Full HD opnamecapaciteit

De D2000 kan in 1920x1080 pixels filmen. Dit staat ook wel bekend als Full HD en is d̩ internationale standaard voor hoge definitie opnamemateriaal. In combinatie met de kwalitatieve chipset heeft u dus garantie op haarscherpe opnames. Hierdoor is het mogelijk om andere verkeersdeelnemers, verkeersobjecten en kentekens van medeweggebruikers eenvoudig te onderscheiden.

Uitgerust met nachtzicht

Een uniek kenmerk aan deze dashcam is dat hij is uitgerust met nachtfunctie. Normaliter is dit nogal een boude uitspraak omdat vandaag de dag vrijwel iedere inferieure fabrikant dit -onterecht- van de daken schreeuwt. Voor de D2000 gaat dit echter niet op. De hoogwaardige nachtzicht functie zorgt er namelijk voor dat de beelden in het donker ook ̩cht goed zijn.

Ongeluk? Uw beelden zijn veilig!

De allerbelangrijkste reden waarom consumenten een dashcam aanschaffen is het feit dat een auto camera de gebruiker zal voorzien van bewijsmateriaal bij ongevallen of verkeersdelicten. Bij de D2000 dashboard camera hoeft u zich hier geen enkele zorg over te maken. De dashcam is namelijk standaard uitgerust met een ingebouwde G-sensor. Deze zal de shock van een ongeval detecteren en direct het opnamemateriaal beveiligd opslaan.

Parkeermodus

De D2000 dashcam is standaard uitgerust met een zogenaamde parking mode met een standby tijd van liefst 30 dagen. Hierdoor is de auto camera ook in te zetten als beveiligingscamera indien uw voertuig geparkeerd staat. Zodra beweging wordt gedetecteerd zal de dashcam automatisch beginnen te filmen. Bij vandalisme of vernieling tegen uw auto is zodoende de kans groot dat u over visueel bewijsmateriaal beschikt.

Beelden direct terugzien

Omdat de D2000 is uitgerust met een LCD scherm van ruim 2,7 inch kunt u de beelden van een bepaalde situatie al direct op locatie terugzien. Dit kan erg handig zijn als u door de commotie niet meer precies kunt herinneren wat er precies is voorgevallen. Ook kunt u vervelende juridische rompslomp voorkomen door de tegenpartij op de beelden te wijzen en zodoende duidelijk maken dat het geen zin heeft om een verkeerde voorstelling van zaken te geven.

Specificaties
Naam: Dashcam D2000
Opnamekwaliteit/Videoresolutie: Full HD (1920x1080 pixels)
Lenshoek: 148 graden
Fotofunctie: Ja, tot 5 megapixels
Fotoformaat: JPEG
Night Vision: Ja
Audio: Ja
Display: 2,7 inch
GPS: Nee
Motion detection:Ja
G-sensor: Ja
Uitbreidbaar geheugen: Ja, microSD, uitbreidbaar tot 32GB
Loop recording/Loop functie: Ja
Uitgangen: Micro SD kaart + AV uitgang + HDMI+USB
HDMI uitgang: Ja
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »