ICV BR-D70 Spiegel dashcam

ICV BR-D70 Spiegel dashcam, Full HD 1080P met ingebouwde GSensor en Bluetooth verbinding voor uw telefoon.
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Levertijd:
Levertijd nog niet bekend

€129,95

Incl. btw

Onze ICV BR-D70 achteruitkijkspiegel camera is een dashboard camera welke over de bestaande achteruitkijkspiegel wordt heen geplaatst. In deze achteruitkijkspiegel zit aan de voorkant een camera aan de voorkant zit in de spiegel een 2,7 inch TFT schermpje waar de beelden direct op zijn te zien. Deze worden tevens opgeslagen op een micro SD kaart (*niet meegeleverd), zodat deze later op een computer zijn te bekijken en/of over te zetten.

Installatie achteruitkijkspiegel camera:
De achteruitkijkspiegel met camera is universeel en over elke spiegel heen te plaatsen. Aan de achterkant van deze spiegel zit een zuignap en 4 beugels welke kunnen worden afgesteld op de maat van de bestaande spiegel. Vervolgens dient de achteruitkijkspiegel camera met de meegeleverde 12-24V adapter van stroom te worden voorzien een een micro SD kaart worden geplaatst. Vervolgens kan de achteruitkijkspiegel camera met de knoppen aan de onderkant van de spiegel worden ingesteld.

HD-ready achteruitkijkspiegel camera:
De achteruitkijkspiegel camera heeft een 3 megapixel Cmos lens welke in een resolutie tot 1280 x 720 pixels kan filmen. De camera slaat de beelden op in .Avi formaat met maximaal 30 frames per seconde. Deze achteruitkijkspiegel camera kan de beelden tevens snel schrijven naar de SD geheugenkaart zodat er geen haperingen in de video ontstaan.

120 graden kijkhoek achteruitkijkspiegel camera:
De lens van de camera heeft een beeldhoek van 120 graden en kan handmatig in de juiste richting worden aangepast. Verder zitten er om de lens infrarood leds heen ter ondersteuning onder moeilijke lichtomstandigheden.

Overwrite functie achteruitkijkspiegel camera:
De achteruitkijkspiegel camera zal de oudste beelden beginnen te overschrijven wanneer de geheugenkaart vol is en hoeft u dus niet steeds de geheugenkaart handmatig te wissen als er niets is gebeurt.

Bekijken beelden achteruitkijkspiegel camera:
De camera heeft een ingebouwd 2,7 inch TFT scherm waar de live beelden of opgenomen beelden op kunnen worden bekeken. Ook is het mogelijk de micro SD kaart uit de achteruitkijkspiegel te halen en in een computer te stoppen om de beelden te bekijken en/of over te zetten.

Bluetooth verbinding:
De camera heeft de mogelijkheid om uw telefoon via Bluetooth te verbinden. U kunt uw gesprekken dan via de camera voeren.

Overige eigenschappen achteruitkijkspiegel camera:
- 3 MP CMOS lens
- 1280 x 720 pixels / 1920 x 1080 pixels
- 30 frames per seconde
- .AVI video formaa
- 2 ,7inch LCD scherm
- Datum en Tijd stempel
- Tot 32 GB SD ondersteuning
- Audio opname
- IR leds voor nachtzicht
- USB 2.0 uitgang
- 353x12x6,8 cm
- Bluetooth verbinding

Inhoud verpakking:
- Achteruitkijkspiegel camera
- Autolader
- Zuignap beugel
- USB kabel
- Handleiding

Tip
Vergeet u de SD-card niet? Zonder card kan de camera geen data opslaan.
Als u uw eigen kaart wilt gebruiken, zorgt u er dan voor dat het een klasse 10 kaart is.
Die is voldoende snel om de data weg te schrijven.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »