Over ons

Welkom lezer, goed dat u even de tijd neemt om dit te lezen!

Incarvideo is één van mijn webwinkels, en mijn naam is Hans Gorter. Ik woon in Veenendaal, ben getrouwd en
heb drie praktisch volwassen kinderen.
Na een 22-jarige carrière in de grafische industrie en fotografie ben ik zelfstandig ondernemer geworden.
Ik heb een gitaarwinkel gehad, die ik helaas heb moeten sluiten, en ben doorgegaan met alleen internet verkoop.

Ik ben begonnen met dashcams in april 2013, vlak nadat er in Rusland die meteoriet naar beneden is gekomen, en we met zijn allen op Youtube de filmpjes ervan zagen. Gemaakt met dashcams. Dat was de trigger om te starten. Ik heb nu een ruime ervaring met dit soort camera's, en heb geleerd dat u, als klant, goed geholpen wilt worden tegen een eerlijke prijs. En dat de meesten van u toch de beste kwaliteit willen binnen het beschikbare budget. Hoeft niet per definitie het goedkoopste te zijn, maar gewoon fair. Zeker als u heeft
beseft welke service u van mij daarbij krijgt. Daarnaast heb ik gevoel voor beeldkwaliteit, gezien mijn arbeidsverleden en ervaring in de fotografie. Dat vindt u terug in mijn assortiment: ook de goedkoopste camera levert al een zeer acceptabel beeld.
Dit is tevens de taak die ik mezelf gesteld heb: uw vragen beantwoorden (bij voorkeur per e-mail) en u helpen met uw koopbeslissing. Zodat u de meeste kans op succes heeft bij het vinden van de camera die bij u past!

Deze gedachte slaat goed aan bij u. Inmiddels is de winkel behoorlijk gegroeid, en ben ik zover dat ik bezig ben de voorraad en verzending uit handen te geven. Eén van de voordelen voor u is, dat u dan straks op werkdagen tot maar liefst 23:00 uur kunt bestellen en al de volgende dag geleverd krijgt.
En tegen meerprijs zelfs dezelfde dag geleverd kunt krijgen, of nog extremer, zelfs op zondag! Maar goed, dat duurt nog even.

Kortom, ik wil de beste kwaliteit binnen uw budget leveren, en wil ervoor zorgen dat u blij bent met uw aankoop en dat ook blijft na aankoop. Mail me uw vragen en/of opmerkingen, ik weet echt heel veel van de materie, los problemen op en sta graag voor u klaar!

Graag tot ziens, Hans Gorter / Incarvideo

(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »