Viofo dashcam A119S (V2), incl. GPS, 64Gb Sandisk High Endurance card en Nederlandse handleiding

De Viofo A119S: compact, flexibel en powerful! Deze nieuwe en uiterst geraffineerde, state-of-the-art high-tech dashcam levert de beste prestaties die vandaag beschikbaar zijn. 1920*1080 60fps levert een perfect en soepel beeld.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Levering binnen 24 uur

€129,95

Incl. btw

De Viofo A119S (V2): compact, flexibel en powerful!
Deze nieuwe en uiterst geraffineerde, state-of-the-art high-tech dashcam levert de beste prestaties die vandaag beschikbaar zijn. Met een resolutie van 1080P bij 60fps maakt hij de vloeiendste, sterk gedetailleerde video opnamen.

In de A119S wordt de nieuwste Novatek NTK96660 main chip toegepast, samen met de High Sensitive Sony IMX291 sensor. Deze combinatie van hightech chip en sensor geeft u een bijzonder soepele 1080P 60 fps beeldkwaliteit, overdag en met name ook ’s nachts door de High Sensitive Sony sensor, bij slechte lichtomstandigheden. Deze nieuwe sensor produceert scherpere nachtbeelden.
Met zijn compacte stylish design kan de A119S onopvallend op de voorruit gemonteerd worden en is bijna niet van buitenaf te zien. Hij mengt perfect met uw auto.

Geen accu, maar een condensator!
De voeding krijgt de camera via een krachtige condensator. Er is dus geen accu ingebouwd! Dat heeft een aantal belangrijke voordelen: een wezenlijk hogere hitte-tolerantie, waardoor de camera bij zomerse temperaturen beter presteert dan een camera met accu. Daarnaast is de levensduur van de condensator beduidend langer dan een accu.
Veel bekende dashcam problemen, zoals oververhitting, het bol en lek worden van de accu, en het laatste bestand missen zijn met de condensator voeding niet aanwezig. Als extra optie is een Hardwire-kit beschikbaar, waarmee u de camera op het 12V/24V boordnet kunt aansluiten, zodat u niet meer afhankelijk bent van de spanning op uw contactslot. Ideaal wanneer u de camera ook 's nachts als auto beveiligingscamera wilt inzetten!

135 graden groothoek
Het objectief van de A119S is een 7G-F1.6/135 graden groothoeklens. Daarmee zal de A119S elk detail wat zich voor u afspeelt registreren en mist u niets.

Beste nacht performance
Dank zij het F1.6 objectief en de High Sensitive Sony IMX291 sensor heeft de A119S de beste lichtgevoeligheid. Daardoor krijgen de opnames in moeilijke lichtomstandigheden, zoals ’s nachts, de beste detaillering, scherpte en kleurverzadiging.
N.B. de video opnamen die u hier op Bol.com kunt zien zijn helaas gecomprimeerd en tonen bij fullscreen niet de scherpte die de camera aankan. Zoekt u op Youtube naar de video's voor de echte kwaliteit!

Draaibaar objectief
De lens van de A119S is draaibaar, van boven naar beneden. Hierdoor vindt u eenvoudig het meest geschikte opname standpunt.

Circulair Polarisatie filter
Als extra optie is een circulair polarisatie filter beschikbaar, het CPL filter. Het vermindert reflecties van de voorruit, waardoor de opnames nog duidelijker en helder zijn.

GPS-logger
Met de GPS module beschikt u over extra informatie, zoals
- de gereden snelheid
- de gereden locaties
- het Lane Departure Warning System, wat u waarschuwt als u uw rijbaan verlaat
- het FCWS, Forward Collision Warning System, wat u waarschuwt bij een dreigende botsing

Technische specificaties:
- Chipset: Novatek 96660
- Sensor: Sony IMX291
- Lens: 7G F1.6, 135° FOV
- Display: 2 inch
- Video Resolution:
1920*1080 60fps;
1920*1080 30fps;
- Video Format: .MP4
- Microphone & Speaker: ingebouwd
- Sensoren: G-sensor, Bewegings detectie
- GPS-Logger: inbegrepen

Dash Cam Features:
- Loop Mode
- Auto Start/Stop
- Vehicle Identity Text
- Video Out
- AV Out
- Languages: English - French - Portugal - Italian - Simplified Chinese - Traditional Chinese - Russian - Japanese - Deutsch - Espanol
- Ports: USB2.0, AV-Out, MicroSD Card Slot
- Storage: tot 128GB MicroSD Card
- Battery & Charging: geen batterij of accu, de camera gebruikt een condensator, 5V 1A.

Wat wordt er meegeleverd?
1x A119S dashcam
1x 64Gb Sandisk Hign Endurance micro-sdkaart
1x GPS module
1x Dual USB Auto adapter
1x USB kabel
5x kabelclips
1x demontage snoer
1x gebruiksaanwijzing Engels
1x gebruiksaanwijzing Nederlands

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »